13.00 uur DJ THOMM
14.00 uur NOD STEWART&THE FACES (tribute to Rod)
15.30 uur KRAANTJE PAPPIE
17.00 uur PEARL JAMMING (Pearl Jam tribute)
18.30 uur DAVINA MICHELLE
20.00 uur THE DIRTY DADDIES
21.30 uur DJ THOMM

 

Vanaf 13.00 is ons Foodplein open met o.a. YouMe sushi, Frites en snacks, Vis en ander lekkers...... 

 

Kom naar 't leukste gratis festival van Nederland!

NOD STEWART & THE FACES (Tribute to Rod)

Een band met dezelfde rauwe energie en brutaliteit, afgewisseld met breekbare emotie gebundeld in de altijd herkenbare sound en van Stewart.  Sluit je ogen en je bent ineens terug in de 70’s, 80’s en 90’s. Nod Stewart& The Faces is niet zomaar een tribute band die het repertoire braaf naspeelt. Ze weten de kern en energie tot op de noot te vangen, maar ze zijn als fan van het eerste uur ook in staat muzikale uitstapjes te maken die geheel in stijl blijven. Koppel dit vervolgens aan hun decennialange muzikale carrières met bekende acts in binnen- en buitenland en het recept is daar voor een heerlijke tribute band. Oftewel, liefde en energie gekoppeld aan vakmanschap. 

Natuurlijk komen alle hits voorbij van The Faces en van Rod solo. En om het reünie gevoel te versterken worden die hier en daar afgewisseld met iets minder bekende nummers die Rod nauw aan het hart liggen, weten wij uit welingelichte kringen.

De bandleden speelden of namen op met o.a.: Golden Earring, I’ve got the Bullets, Rick DeVito, Focus, VOF de Kunst, Charlie Dée, Guus Meeuwis, George Kooymans and Frank Carillo, Vreemde Kostgangers en vele vele anderen.

Oranjepop bedankt haar
sponsors: