In slechts 2 stappen TIENTJES VRIEND + een kans op een diner bon of 10 consumptiemunten!!

Voor onze bezoekers die een extra steentje willen bijdragen faciliteren wij het volgende.

Iedereen die dat leuk vindt kan heel simpel €10, = schenken om Oranjepop mede mogelijk te maken en gratis toegankelijk te houden.

In slechts 2 stappen TIENTJES VRIEND + een kans op een diner bon of 10 consumptiemunten!!!

I   Stort eenmalig 10 euro op bankrekeningnummer NL28 RABO 03613.35.318 t.n.v. stichting GO for Music.
Vermeld daarbij je naam en e-mailadres zodat wij je ook kunnen bereiken.

II Een eenmalige vrijage is niks mis mee, helemaal prima maar ben je meer het type voor een vaste relatie,
uiteraard zolang de verkering standhoudt … ga dan voor de eer van een gouden ‘tientjes vriend’.
Vink dan zelf bij stap I jaarlijks overmaken aan en laat ook weten dat we een vaste relatie hebben.
Zo maak je (en elk jaar weer opnieuw ) kans op een diner bon voor twee personen of 10 consumptiebonnen.

Het is geen ‘moetje’ maar we ontvangen ook van jou graag een ‘joetje’

Toegelicht:

Het leukste Koningsdagfestival in de regio om naar toe te gaan!                                                                        

Marflex Oranjepop is het leukste Koningsdagfestival in de regio om naar toe te gaan! De aansprekende gevarieerde opzet met een mix van publiekstrekkers en leuke coverbands en niet te vergeten een fantastische setting in een gezellige woonwijk! zorgt er al meer dan 15 jaar voor dat een paarduizend bezoekers ieder jaar op Koningsdag terugkomen en genieten op Oranjepop. Kortom: GOEREE-OVERFLAKKEE in het centrum van Dirksland is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag! 

Entree = gratis!
Een gratis festival bestaat niet en ondanks dat bieden we ieder jaar een aansprekend en bijzonder programma en vragen we toch geen entreeprijs. Dit om het genieten van een festival met livemuziek voor iedereen mogelijk te maken. Met sponsorbijdragen van heel veel lokaal betrokken ondernemers die dit evenement een warm hart toe dragen in combinatie met de horeca-omzet op de dag zelf en de handjes van heel veel vrijwilligers lukt dat aardig. En toch…….

Hele grote club oranjepop-vrijwilligers

Elk jaar een goed en veilig evenement neerzetten vergt telkens iets meer inzet en we willen het ook voor die hele grote club (+/- 70 personen) oranjepop-vrijwilligers leuk houden. We zouden ze het net iets gemakkelijker willen maken door ze meer uit handen te nemen (lees sommige op- en afbouwservices inhuren). Deels op de dag zelf maar ook op de dagen rond het festival, wanneer op- en afbouwactiviteiten plaatsvinden waarvoor vrijwilligers nu vaak extra vakantiedagen voor op moeten nemen.

Tientjes vrienden

De vrijwilligers zetten zich elk jaar met veel plezier in om er voor alle bezoekers een superleuk maar ook veilig en gratis toegankelijk evenement van te maken. En dat willen we ook naar de toekomst gezien graag zo houden en daarom faciliteren we, voor onze bezoekers die dat willen, een mogelijkheid om daaraan mee te helpen. Iedereen die dat leuk vindt kan heel simpel  ‘Tientjes Vriend’ worden door een vrijwillige bijdrage te schenken aan de stichting t.b.v. de organisatie van Oranjepop.  

Vrijwilliger worden?

Klik direct op de contactbutton recht bovenaan deze website en meld je aan!

Oranjepop bedankt haar
sponsors: